KONTAKTO
[rev_slider alias="homepage"]

VAZHDO POSHTË

PRODUKTET

Zgjidhje për një klimë perfekte, në çdo kënd të ambienteve tuaja me produktet tona.

Ngrohje
dhe
ftohje

Daikin Altherma është një sistem i plotë për ngrohje dhe ftohje të shtëpise, objekteve afariste poashtu edhe për ngrohje të ujit sanitar.

MË SHUMË
VRV
SISTEMET

Daikin ofron një dizajn kompakt për njesitë e jashtme VRV, duke optimizuar më tej funksionet e paisjeve.

MË SHUMË
ENERGJIA E
RIPËRTERITSHME

Eshtë koha të mendojmë për mënyrën se si ti ngrohim hapësirat tona pa ndotje.

MË SHUMË
KONDICIONIMI

Me kondicioneret e ajrit, ju siguroni një klime perfekte në cdo stine të vitit, në tri intervale të ndryshme kohore.

MË SHUMË
INOVACIONI

Ju mund ta kontrolloni klimën e dhomës suaj përmes Smartphone!

MË SHUMË
VENTILIMI

Prurjet e ajrit te jashtëm dhe daljet e ajrit te mbrendshëm janë qelësi kryesor për klimën mbrenda hapësirës.

MË SHUMË

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!